Διεξαγωγή 34ου Πανελλήνιου Συνεδρίου στο Νομό Λασιθίου - Ευχαριστίες

Μαϊ 26, 2018
Από 9 έως 13 Μαΐου διεξήχθη στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου Κρήτης, με απόλυτη επιτυχία, το 34ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς  Ένωσης Αστυνομικών.
Η συμμετοχή των μελών μας και των οικογενειών τους ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, καθώς συμμετείχαν είτε ως εκδρομείς ή ως σύνεδροι και παρατηρητές περίπου 350 μέλη.
Την Τ.Δ. Χαλκιδικής εκπροσώπησαν ως σύνεδρος ο Β΄ Αντιπρόεδρος κ. ΠΕΙΡΑΛΗΣ Χρήστος και ως παρατηρητές η Ταμίας κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Θωμαή και το μέλος μας κ. ΗΛΙΑΚΗΣ Ελευθέριος, ενώ συμμετείχε και το μέλος μας κ. ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ Αθανάσιος.  Παρόν ήταν εκπροσωπώντας το Ε.Τ., ο Γ.Γ. του Εθνικού Τμήματος και μέλος μας κ.ΠΑΠΑΣ Βασίλειος.
Η Τοπική Διοίκηση I.P.A. Xαλκιδικής, εκφράζει τα θερμά συγχαρητήριά της, στο Ελληνικό Εθνικό Τμήμα I.P.A. και στην Τοπική Διοίκηση I.P.A. Λασιθίου, για την άψογη διεξαγωγή του 34ου Πανελληνίου Συνεδρίου.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον φίλο και πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου κ. ΦΡΑΓΚΑΚΗ Κωνσταντίνο για την άριση κρητική φιλοξενία! Δέν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο ξένιος Δίας γεννήθηκε σε αυτά τα μέρη…
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

 SERVO PER AMIKECO

  Για το Δ.Σ.

          Ο Πρόεδρος                    Ο Γεν. Γραμματέας

        ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ       ΤΣΑΓΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

https://wp.me/p7kmdM-pV

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ