Θεατρική παράσταση για την ΙΡΑ Καρδίτσας

Μαρ 06, 2018

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

 

Καρδίτσα, 5 Μαρτίου 2018Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

 

ΘΕΜΑ:  «Θεατρική παράσταση για την ΙΡΑ Καρδίτσας»
    
     Μια πραγματικά εντυπωσιακή θεατρική παράσταση είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν  τα μέλη και οι φίλοι μας την  Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στο θέατρο «’Όψεις» της πόλης μας.
       Φέτος ο επιτυχημένος θίασος της πόλης μας ανέβασε το έργο «Η κυρία δε με μέλλει» του Βικτώριεν Σαρντού με σκηνικά και κουστούμια εποχής του 18ου αιώνα, με το οποίο κατάφερε να μας  μεταφέρει στην εποχή της Γαλλικής Επανάστασης,  περνώντας μηνύματα επίκαιρα όσο ποτέ άλλοτε. Οι ηθοποιοί με το πάθος των ερμηνειών τους, συνεπήραν το κοινό που χειροκρότησε, γέλασε και προβληματίστηκε, με όσα τα πρόσωπα και τα γεγονότα αφηγήθηκαν με τον δικό τους τρόπο. Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές του θεάτρου «Όψεις» που για δεύτερη φορά έδωσαν μια παράσταση αποκλειστικά για εμάς και ιδιαιτέρως τον σκηνοθέτη Παύλο Βησσαρίου και την πρωταγωνίστρια Βασιλική Μακρή και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον. Η σημαντική πολιτιστική προσφορά τους στην κοινωνία της Καρδίτσας αναγνωρίζεται εμπράκτως από την τοπική μας διοίκηση και τα μέλη μας και είμαστε θερμοί υποστηρικτές τους.
Τους ρόλους ερμήνευσαν: Βασιλική Μακρή – Παύλος Βησσαρίου- Παναγιώτης Ασημακόπουλος – Λίλα Νταντάμη-Γωγώ Σακκά-Αποστόλης Χαλαβέτας-Ντίνος Παπαοικονόμου, Γιάννης Σταμούλης, Τασούλα Μαρκαντώνη.
Σκηνοθεσία -Σκηνικά-Κοστούμια: Παύλος Βησσαρίου.
Διασκευή-Προσαρμογή Κειμένου: Βασιλική Μακρή.
Χορογραφίες: Γιάννα Πούλιου.
Εκτέλεση Αντρικών Κοστουμιών: Βασιλική Μανώλη – Γυναικείων Κοστουμιών: Ντίνα Χανή.
 ‘Servo per amikeco’
‘Υπηρετώ δια της φιλίας’
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
            Γεώργιος Ζαρχανής                                                               Νικόλαος Γούσιας

Έκθεση εικόνων

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

newgif 2020 08

prosfores 1