Κοπή πίτας και ενημερωτική ημερίδα για την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών και το Τ.Ε. Α.Α.Π.Λ

Φεβ 12, 2018
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
Τοπική Διοίκηση ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
 
Δελτίο τύπου. 
      Αγρίνιο 09/02/2017
 
Θέμα: Κοπή πίτας και ενημερωτική ημερίδα για την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών και το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών Πυροσβεστών και Λιμενικών.
 
Με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκδήλωση που πραγματοποίησε η τοπική μας διοίκηση στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δ.Α Ακαρνανίας. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ενημέρωση των αστυνομικών γιατην Διεθνή Ένωση Αστυνομικών και τα οφέλη που προκύπτουν απ’ την συμμετοχή των μελών σε αυτή, απ’ τον αρμόδιο δημοσίων σχέσεων του εθνικού τμήματος κ. Φώτογλου Σπύρο.
Στην συνέχεια έγινε απολογισμός των δράσεων της τοπικής μας διοίκησης για το 2017 απ’ τον αρμόδιο δημοσίων σχέσεων της τοπικής μας κ. Ταμπακέλη Δημοσθένη. Ακολούθησε ενημέρωση για το ταμείο επαγγελματικής ασφάλισης αστυνομικών –πυροσβεστών – λιμενικών, απ’ τον αντιπρόεδρο του ταμείου κ. Γούσια Θεόδωρο. Τέλος κόψαμε την πίτα μας και ευχηθήκαμε όλοι να έχουμε καλή χρονιά με υγεία και γεμάτη δράσεις και εκδηλώσεις προς όφελος των συναδέλφων αλλά και της κοινωνίας που υπηρετούμε.
Την εκδήλωσή μας χαιρέτησαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας κ. Παπαευθυμίου Δημήτρης, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας κ. Κωστάκης Αντώνης και ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων των Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Αιτωλοακαρνανίας κ.Τσούνης Δημήτρης και ο πανοσιολογιότατος πρωτοπρεσβύτερος της ενορίας του Αγίου Δημητρίου, πατέρας Κωνσταντίνος Καντάνης . Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που παρευρέθηκαν, είτε εν ενεργεία, είτε εν αποστρατεία, είτε υψηλόβαθμοι, είτε χαμηλόβαθμοι.
Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών είναι η ένωση που μας περικλείει όλους. Είναι η ένωση που μόνο σκοπό της έχει την ανάπτυξη σχέσεων φιλίας και αλληλεγγύης μεταξύ των αστυνομικών, αλλά και μεταξύ των αστυνομικών και της κοινωνίας σε όλο τον κόσμο. Η ένωση που τα μέλη της έχουν σαν στάση ζωής την προσφορά και την αλληλεγγύη στον συνάδελφο και στον συνάνθρωπο. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε ακατάπαυστα για την εκπλήρωση των στόχων αυτών υπηρετώντας δια της φιλίας.
SERVO PER AMICEKO
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

newgif 2020 08

prosfores 1