Κοπή βασιλόπιτας μελών Δ. Σ. της Τοπικής Διοίκησης Ημαθίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

Φεβ 02, 2018

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΜΑΘΙΑΣ

 

ΘΕΜΑ : «Κοπή βασιλόπιτας μελών Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Διοίκησης Ημαθίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών»

Την Τετάρτη 17-01-2018 και ώρα 18.30’ στα νέα Γραφεία μας, κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης του νέου έτους, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής μας, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα.
Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που γίνεται κοπή πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας σε χώρο αποκλειστικής χρήσης της Τοπικής μας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας Α/Δ΄ ΚΟΥΓΚΑΣ Διονύσιος, ο Πρόεδρος του Εθνικού Τμήματος κ. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ Ιωάννης με τη σύζυγό του και ο Γ΄ Αντιπρόεδρος της Τ.Δ. Ιωαννίνων κ. ΠΑΡΓΙΝΟΣ Χρήστος, ενώ τηλεφωνικώς χαιρέτησε και ευχήθηκε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας Α/Δ΄ ΣΙΜΟΥΛΗΣ Χρήστος ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω υπηρεσιακών υποχρεώσεων.
Μετά την κοπή της πίτας, οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές και ευχήθηκαν το ξεκίνημα του 2018 να είναι αφετηρία μιας δημιουργικής εποχής, η οποία θα φέρει υγεία, ευημερία, δύναμη και πολλές δραστηριότητες για τα μέλη της Τοπικής Διοίκησης Ημαθίας.
Για την ιστορία αναφέρουμε ότι το φλουρί το βρήκε ο Γ΄ Αντιπρόεδρος της Ένωσής μας κ. ΧΑΡΤΟΜΑΤΣΙΔΗΣ Ιάκωβος.
Ευχαριστούμε όλους τους παρευρισκομένους φίλους για την παρουσία τους.

SERVO PER AMIKECO

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                  ΜΠΑΚΟΛΑ ΜΑΛΑΜΑΤΗ

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ