Χριστουγεννιάτικο κύπελλο αγάπης-Τ.Δ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ιαν 26, 2018
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
 
Καρδίτσα 24 Ιανουαρίου 2018
 
Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ
 
ΘΕΜΑ: « Χριστουγεννιάτικο κύπελλο αγάπης»
Μετά το επιτυχημένο πασχαλινό κύπελλο αγάπης, φαίνεται ότι πλέον κάτι αντίστοιχο θα απολαμβάνουμε και τα Χριστούγεννα. Η τοπική μας διοίκηση, επιθυμώντας κατά την περίοδο των εορτών να προσφέρει υλικά αγαθά σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε μειονεκτική θέση στην περιοχή του Μουζακίου, συνδιοργάνωσε με τον Γυμναστικό Σύλλογο Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» και το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Μουζακίου τουρνουά πετοσφαίρισης στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης. Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Πάσχα διοργανώθηκε αντίστοιχο κύπελλο με τη συμμετοχή της ΙΡΑ Αλεξανδρούπολης, ενώ ήδη ετοιμάζεται το 2ο αντίστοιχο.
Στο κύπελλο συμμετείχαν, εκτός της ομάδας της τοπικής μας και αυτής του Γ. Πασιαλή, οι ομάδες των Εκπαιδευτικών Καρδίτσας και των Φίλων Βόλεϊ Καρδίτσας – Τρικάλων και οι αγώνες ήταν συναρπαστικοί, διαφημίζοντας το άθλημα. Παρόντες ήταν και οι φίλαθλοι της περιοχής, στηρίζοντας την προσπάθεια και προσφέροντας αρκετά μεγάλη ποσότητα τροφίμων και άλλων ειδών. Όλα τα συγκεντρωθέντα είδη παραδόθηκαν στην ΔΗΚΕΔΗΜ του Δήμου Μουζακίου, ώστε να διανεμηθούν κατάλληλα σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.
Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Πάσχα διοργανώθηκε το πρώτο κύπελλο με τη συμμετοχή και της ΙΡΑ Αλεξανδρούπολης, ενώ ήδη ετοιμάζεται το 2ο αντίστοιχο. Τοπικές διοικήσεις που διαθέτουν ομάδα πετοσφαίρισης είναι ευπρόσδεκτες να συμμετάσχουν και παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας.     Servoperamikeco’   ‘Υπηρετώ δια της φιλίας’
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γεώργιος Ζαρχανής                                                Νικόλαος Γούσιας

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ