Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας-Τ.Δ.ΠΙΕΡΙΑΣ

Ιαν 26, 2018
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΠΙΕΡΙΑΣ
 
Κατερίνη 25 Ιανουαρίου 2018
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Θέμα : Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.
 
Με ιδιαίτερη χαρά και σε πολύ όμορφο κλίμα και περιβάλλον σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Πιερίας/Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα παρουσία και του προέδρου του Εθνικού Τμήματος με τα της συζύγου του κ. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ Ιωάννη, του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας κ. ΤΖΗΜΑ Γεώργιο, του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας κ. ΦΩΤΗ Δημήτριο και του προέδρου της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Πιερίας κ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ Δημήτριο, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Όλοι μαζί ευχηθήκαμε για το νέο έτος 2018 να είναι ειρηνικό και δημιουργικό και μέσα από την συζήτηση συμφωνήσαμε πως όλοι οι φορείς μαζί μπορούμε να συμβάλουμε τα μέγιστα για να εξασφαλίσουμε στον κάθε πολίτη της Πιερίας ένα περιβάλλον όσο το δυνατόν πιο ασφαλές και ήσυχο και να τον ευαισθητοποιήσουμε να συμμετέχει και αυτός στην μείωση της εγκληματικότητας-παραβατικότητας, μέσα από μια σχέση αμοιβαίας φιλίας με την αστυνομία, την οποία και προσδοκούμε μέσα από τις συνεχείς δράσεις μας.
Ο Πρόεδρος της Τ. Δ. σε ένδειξη εκτίμησης και φιλίας δώρισε στον πρόεδρο του Εθνικού Τμήματος ένα πιστό αντίγραφο-αγαλματίδιο από το Αρχαιολογικό Μουσείο του Δίον.
Το Δ.Σ. της Τ.Δ. Πιερίας εύχεται σε όλους υγεία, προκοπή, ατομική και οικογενειακή ευημερία.
 
SERVO PER AMIKECO (Υπηρετώ δια της φιλίας)
Ο Πρόεδρος ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κων/νος               Ο Γ. Γραμματέας ΚΙΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Αγαθάγγελος

Έκθεση εικόνων

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

newgif 2020 08

prosfores 1