Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Καρπενήσι - Τ.Δ.ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Ιαν 08, 2018

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ


Καρπενήσι, 8 Ιανουαρίου 2018


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Πραγματοποίηση Χριστουγεννιάτικης Εκδήλωσης για το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας και τα τέκνα αυτού ».

 

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 18:00΄ στο ξενοδοχείο «AVARIS» της Πόλης του Καρπενησίου, η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά του προσωπικού των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Νομού, που συνδιοργανώθηκε από  τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ευρυτανίας, την  Τοπική Διοίκηση  Ευρυτανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευρυτανίας και την Ένωση Αξιωματικών Στερεάς Ελλάδας.
 Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι μικροί μας φίλοι διασκέδασαν με προβολή χριστουγεννιάτικης ταινίας, διατέθηκαν αναψυκτικά, χυμοί, γλυκίσματα και ποικίλα παιδικά εδέσματα ενώ στο  τέλος της εκδήλωσης ο «Αη Βασίλης» μοίρασε συμβολικά δώρα και παιχνίδια.
Η Τοπική Διοίκηση ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο κ. Ιωάννη ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ και το Διοικητικό Συμβούλιο Της Τοπικής Διοίκησης Αθηνών-Αττικής για την παροχή οικονομικής ενίσχυσης η οποία  συνέβαλλε καθοριστικά στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και κυρίως στην αγορά δώρων για τα παιδιά  των συναδέλφων.

Ευχόμαστε ολόψυχα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ  ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ   ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ.

Servo  Per   Amikeco


Ο Προέδρος I.P.A Ευρυτανίας                     Η Γεν. Γραμματέας  
       Ανδρέας ΠΑΤΛΙΑΣ                                Ελένη ΤΣΙΑΜΑΚΗ

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ