15η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

Δεκ 15, 2017

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION                   
    ΔΙΕΘΝΗΣ  ΕΝΩΣΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
        ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ  ΤΜΗΜΑ    
         Μη Κυβερνητική Οργάνωση
      Τοπική Διοίκηση Δράμας

                                                                                             

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 «15η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών στη Δράμα»


    Η Τ.Δ Δράμας (I.P.A.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και το Δήμο Δράμας, συμμετείχε για δεύτερη συνεχή χρονιά στη διοργάνωση της 15ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 12 Σεπτεμβρίου 2017 στην πόλη της Δράμας.
    Η τελετή αφής της «Φλόγας της Αγάπης» πραγματοποιήθηκε στο Άγαλμα της Νίκης, παρουσία πλήθος κόσμου, μαθητών, εθελοντών, εκπροσώπων Συλλόγων και Φορέων του Νομού, αλλά και των Αρχών της πόλης. Μαθητές από δημοτικά σχολεία, με συνοδεία εθελοντών αστυνομικών μελών της IPA Δράμας, με αναμμένες τις δάδες, διέσχισαν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, φωνάζοντας διαρκώς συνθήματα υπέρ της εθελοντικής αιμοδοσίας, προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν την τοπική κοινωνία, καταλήγοντας στην κεντρική Πλατεία Ελευθερίας, όπου άναψαν το βωμό και ακολούθησαν πολιτιστικές εκδηλώσεις, με την υπόσχεση να δημιουργηθεί και στη Δράμα, καθώς δεν υφίσταται μέχρι σήμερα, ένας Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών.
    Παράλληλα την ίδια ημέρα το πρωϊ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία Εθελοντική Αιμοδοσία για την κάλυψη των αναγκών του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας, σε κεντρικό σημείο της πόλης (Τμήμα Δημόσιας Υγείας Δήμου Δράμας) με τη συμμετοχή πολιτών, αλλά και εθελοντών αιμοδοτών αστυνομικών. Η Τ.Δ. Δράμας (I.P.A.) με την πρωτοβουλία της αυτή απέσπασε τα ευμενή σχόλια της τοπικής κοινωνίας, αποδεικνύοντας έμπρακτα για μια ακόμη φορά ότι οι Έλληνες Αστυνομικοί είναι δίπλα στο συνάνθρωπο.

SERVO PER AMIKECO
(Υπηρετώ δια της Φιλίας)
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
       
ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς         Η Γεν. Γραμματέας

ΕΥΚΑΡΠΙΔΟΥ Ευμορφίλη

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ