Εγκαίνια Πάρκου των Χρωμάτων - Τ.Δ.ΠΙΕΡΙΑΣ

Δεκ 05, 2017
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ
 
Κατερίνη 05 Δεκεμβρίου 2017
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Θέμα : Εγκαίνια Πάρκου των Χρωμάτων.
 
Το Σάββατο 02 Δεκεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του "Πάρκου των Χρωμάτων", στο οποίο φέτος για πρώτη φορά συμμετέχει η Τοπική Διοίκησή μας, ύστερα από αίτημα μας για κοινή χρήση του περιπτέρου της Αστυνομίας, το οποίο έκανε δεκτό και ευχαριστούμε ιδιαίτερα γι αυτό τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΤΖΗΜΑ Γεώργιο.
Το περίπτερο θα είναι ανοικτό όλες τις ημέρες λειτουργίας του πάρκου και ο κόσμος μπορεί να μας επισκέπτεται και να παρακολουθεί χρήσιμο οπτικοακουστικό υλικό για την δημόσια ασφάλεια, την κυκλοφοριακή αγωγή, τις δράσεις της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών κ.α., καθώς και να λαμβάνει σχετικά έντυπα πληροφοριακά φυλλάδια.
Στα εγκαίνια παρευρέθηκε ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας κ. ΤΖΗΜΑΣ Γεώργιος, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Διοικήσεώς μας και αρκετοί συνάδελφοι.
Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε το γεγονός της επίσκεψης ατόμων από την Μέριμνα Παιδιού Πιερίας, τα οποία έδειξαν την αγάπη τους για την αστυνομία και φωτογραφήθηκαν με μεγάλη χαρά μαζί μας.
 
SERVO PER AMIKECO (Υπηρετώ διά της φιλίας)
Ο Πρόεδρος                                                         Ο Γ. Γραμματέας
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κων/νος                                ΚΙΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Αγαθάγγελος

Έκθεση εικόνων

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ