105η επέτειος Ένωσης της Σάμου με την Ελλάδα-Τ.Δ.ΣΑΜΟΥ

Νοε 14, 2017
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΑΜΟΥ
Σάμος 13-11-2017
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Σάμου και Τ.Δ ΙΡΑ Σάμου ΔΕΑ κ. Αβραμίδης Γεώργιος συμμετείχε σε όλες τις εκδηλώσεις για την 105η επέτειο Ένωσης της Σάμου με την Ελλάδα καταθέτοντας στεφάνι στον Ανδριάντα του Θεμιστοκλή Σοφούλη.
Κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για την 105η επέτειο Ένωσης της Σάμου με την Ελλάδα.
Με τη Μαθητική και Στρατιωτική παρέλαση στην Σάμο κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 105ης επετείου Ένωσης της Σάμου με την Ελλάδα.
Λίγο πριν τις 13.00 ολοκληρώθηκε η Μαθητική και Στρατιωτική παρέλαση για
την 105η επέτειο της Ένωσης της Σάμου με την Ελλάδα στο κέντρο της πρωτεύουσας του νησιού στην Σάμο επί της παραλιακής λεωφόρου Θεμιστοκλή Σοφούλη. 
Πριν την παρέλαση έγινε επιμνημόσυνη δέηση και κατατέθηκαν στεφάνια στον Ανδριάντα του Θεμιστοκλή Σοφούλη από τους κ.κ. Βουλευτή Σάμου, Δήμαρχο Σάμου, Αντιπεριφερειάρχη Σάμου, Διοικητή 79 ΑΔΤΕ, Αστυνομικό Διευθυντή Σάμου, Λιμενάρχη Σάμου, Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, Πρόεδρο Εφέδρων Αξιωματικών και Ανθυπασπιστών, Πρόεδρο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ΙΡΑ Σάμου, Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθέος «Ο Καπετάν Λαχανάς», Πρόεδρο της Ένωσης Μικρασιατών Σάμου.
Η φιλαρμονική «Κλεάνθης ο Σάμιος» του Καρλοβάσου παιάνισε τον Σαμιακό Ύμνο και η Στρατιωτική μουσική της 79 ΑΔΤΕ τον Εθνικό Ύμνο.
Την παρέλαση που πρώτος ξεκίνησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαθέος «Ο Καπετάν Λαχανάς», παρακολούθησε πλήθος κόσμου, χειροκροτώντας τους μαθητές και τις μαθήτριες που εκπροσώπησαν όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Σάμου, τα σώματα προσκόπων και οδηγισμού, πολιτιστικούς Συλλόγους, χορευτικά τμήματα και τα Τμήματα του Στρατού.

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ