Οκτώβριος, μήνας αφιερωμένος στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Οκτ 21, 2017
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
 
Ηράκλειο 18 Οκτωβρίου 2017
 
 
Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) Ηρακλείου σε συνεργασία με την Εταιρεία Πρόληψης για τον Καρκίνο του Μαστού «Στόχος – Πρόληψη» θα μεταφέρουν το μήνυμα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης (αυτοεξέταση και μαστογραφία), στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου, το :
Σάββατο 21/10/2017 ώρα 09:00-16:00
Σάββατο 04/11/2017 ώρα 09:00-16:00
Πέμπτη 08/03/2018 ώρα 09:00-16:00 (ημέρα της γυναίκας)
Τις προαναφερόμενες ημερομηνίες θα πραγματοποιηθεί
προληπτικός έλεγχος μαστού με υπέρηχο, κλινική εξέταση και ενημέρωση στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου.  
Οι εξετάσεις θα είναι δωρεάν από εθελοντές Ιατρούς με πλήρη εχεμύθεια και δεσμευόμενοι από το ιατρικό απόρρητο και χωρίς ουδεμία υποχρέωση.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι υπηρετούντες  στην Δ.Α. Ηρακλείου, (Αστυνομικοί εν ενεργεία και εν αποστρατεία – Πολιτικοί υπάλληλοι) και οι σύζυγοι - σύντροφοι των Αστυνομικών.
Υπεύθυνοι για την εύρυθμη συνεργασία θα είναι ο Πρόεδρος της Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου κ. Μανόλης Ζαχαριουδάκης και η Αντιπρόεδρος "Στόχος -Πρόληψη για τον καρκίνο" και ιδρύτρια παραρτήματος Κρήτης κ. Κλεάνθη Ζαχαράκη.
Για την καλύτερη οργάνωση, και εξυπηρέτηση σας, ορισμός ραντεβού, θα επιθυμούσαμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στα μέλη του Δ.Σ. της Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου. Σας περιμένουμε.
                           Για την Τοπική Διοίκηση      
Ο Πρόεδρος                                               HΓενική Γραμματέας
Μανόλης Ζαχαριουδάκης                              Έφη Φλουρή

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ