Συνάντηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών/Τ.Δ. Ημαθίας με την Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κ. Μαρία ΚΟΛΛΙΑ-ΤΣΑΡΟΥΧΑ

Οκτ 10, 2017

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΜΑΘΙΑΣ

Βέροια, 10 Οκτωβρίου 2017


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΘΕΜΑ :    «Συνάντηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών/Τ.Δ. Ημαθίας με την Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κ. Μαρία ΚΟΛΛΙΑ-ΤΣΑΡΟΥΧΑ».

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Ημαθίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ Γεώργιο και τον Ταμία ΠΙΠΙΛΑ Θωμά, συναντήθηκε την 06-10-2017 με την Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κ. Μαρία ΚΟΛΛΙΑ-ΤΣΑΡΟΥΧΑ.
Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ θερμό κλίμα, ενδεικτικό των σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού.

Συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για την επικείμενη 3η Συνδιάσκεψη Εθνικών Τμημάτων Βαλκανίων και Αδριατικής που θα διεξαχθεί στη Βέροια το τριήμερο 13-15 Οκτωβρίου 2017, όπου προσκλήθηκε να παραστεί ως τιμώμενο πρόσωπο.
Η κ. Υφυπουργός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δράσεις της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, αναγνωρίζοντας το σημαντικό πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της Ένωσης και ευχήθηκε καλή δύναμη για την επιτυχία της προαναφερόμενης Συνδιάσκεψης, δηλώνοντας παράλληλα τη στήριξή της, προσβλέποντας στην περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ Αστυνομίας και πολιτών.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
    Ο Πρόεδρος    Η Γεν. Γραμματέας    
    ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Γεώργιος    ΜΠΑΚΟΛΑ Μαλαματή

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

newgif 2020 08

prosfores 1