2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ (ΑΠΟ 21 ΕΩΣ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017) ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ-ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ

Σεπ 15, 2017

ΔΙΕΘΝΗΣ  ΕΝΩΣΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΠΙΕΡΙΑΣ
ΜΗ  ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ  ΟΡΓΑΝΩΣΗ
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυξ.  Αριθμ. : 16
Κατερίνη, 14  Σεπτεμβρίου  2017

        
      Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Προς   όλα  τα  μέλη  της  Τοπικής  Διοίκησης  Πιερίας  
της  Διεθνής  Ενώσεως  Αστυνομικών

2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ  (ΑΠΟ 21 ΕΩΣ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017)
ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ-ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ  

        1η μέρα: Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017
Αναχώρηση ώρα 07:30 από τον συγκεκριμένο χώρο  μέσω της Νέας Εγνατίας Οδού, αφού κάνουμε πρώτα μια ολιγόλεπτη στάση περιφερειακά των Γρεβενών. Άφιξη στο Μέτσοβο την πόλη που κρατά την αρχιτεκτονική και την παράδοση,  και ξεκινούμε
 από την πλατεία με τον τεράστιο πλάτανο. θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγ. Παρασκευής με τα μοναδικά ξυλόγλυπτα και από εκεί την πινακοθήκη Τοσίτσα. Μια βόλτα στα μαγαζιά με τα ξυλόγλυπτα, τα υφαντά, τα τυριά και τα άλλα παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής, και βέβαια μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τις τοπικές σπεσιαλιτέ. Συνεχίζουμε για Γιάννενα αφού επισκεφθούμε το μουσείο Π. Βρέλλη (έξοδα ατομικά) με τα καταπληκτικά κέρινα ομοιώματα. Μεταφορά και τακτοποίηση στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο μας. (DULAC). Χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς.. Χρόνος ελεύθερος για περίπατο στον Μώλο. Ελεύθερο βραδινό, προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

        2η μέρα: Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017
Πρωινό σε  μπουφέ και αναχώρηση για το χωριό του Ζαγορίου το γνωστό Μονοδένδρι. Εκεί θα δούμε από ψηλά το φαράγγι του Βίκου, το βαθύτερο του κόσμου και την εκκλησία της Αγ. Παρασκευής. Περπατήστε στα πλακόστρωτα δρομάκια για να δείτε τα αρχοντικά και τα παραδοσιακά και Ηπειρωτικά κτίρια. (γεύμα ατομικά στο Μονοδένδρι ή στα Γιάννενα μπροστά στη λίμνη. Όσοι θέλουν (έξοδα ατομικά) μπορούν να επιβιβαστούν στα βαρκάκια για το νησί της Κυρά-Φροσύνης. Αργά το απόγευμα, ξεκινάμε για την επιστροφή μας μέσω Ν. Εγνατίας, κάνοντας καθ' οδόν  στάση. Άφιξη το βράδυ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 70,00€ κατ’ άτομο σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια
ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ:  25,00 €


      ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
2    Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας
3    Διαμονή σε ξενοδοχείο 5 αστέρων ( Hotel Dulac 5*)
4    Πρωινό.
5    Μετακινήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
6    Ασφάλεια αστικής – επαγγελματικής ευθύνης.
7    Φ.Π.Α.
8    Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
        Ποτά, είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία καθώς επίσης και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
1.    Ο αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος,  αν οι συνθήκες το επιβάλλουν ή θεωρήσει, κατά τη γνώση και κρίση του, ότι αυτό θα είναι προς όφελος των εκδρομέων.
2.    Στα τρίκλινα δωμάτια το τρίτο κρεβάτι είναι συνήθως πρόσθετη κλίνη επειδή στα πιο πολλά ξενοδοχεία δεν υπάρχουν τρίκλινα δωμάτια από κατασκευής.
3.    Το γραφείο έχει δικαίωμα ματαίωσης της εκδρομής 5 μέρες πριν την αναχώρηση αν υπάρξει πρόβλημα είτε από συμμετοχή (μικρός αριθμός ατόμων), είτε από κάποιο άλλο πρόβλημα, βάση του Προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ’ εφαρμογής της Οδηγίας 90/314/Ε.Ο.Κ.


Η συμμετοχή είναι έγκυρη με 20€  προκαταβολή.


      Δηλώσεις  συμμετοχής  έως  και  την  30  Σεπτεμβρίου  2017,  στους  ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ  Κωνσταντίνο (τηλ.6983334209), ΚΙΟΥΡΟΠΟΥΛΟ  Αγαθάγγελο (κιν.6972096028)  και  ΜΠΟΥΚΛΗ  Κωνσταντίνο (τηλ.6942432691)


"Servo  per  Amikeco"
"Υπηρετώ  δια  της  Φιλίας"


Για  το  Διοικητικό  Συμβούλιο
Ο  Πρόεδρος
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνος
(τηλ. 6983334209)        Ο  Γεν.  Γραμματέας
ΚΙΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Αγαθάγγελος
(τηλ.  6972096028)

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ