Δραστηριότητες Τ.Δ.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ -Αύγουστος 2017

Αυγ 26, 2017

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

02 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Στον υπέροχο χώρο των κατασκηνώσεων των παιδικών εξοχών της Ελληνικής Αστυνομίας στον Άγιο Ανδρέα Αττικής συναντήθηκαν με αφορμή την έναρξη της Γ κατασκηνωτικής περιόδου, ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Καρδίτσας κ.Ζαρχανης Γιώργος,ο Γ Αντιπρόεδρος της Ι.Ρ.Α. Τ.Δ.Ιωαννίνωνκ.Παργινός Χρήστος,και ο Ταμίας της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων κ.Μιχάλης Μάστορας.
Είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις σχετικές με την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών.
Ηταν μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση μεταξύ φίλων,και μια πολύ όμορφη συνύπαρξη σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον.

 
 
 

09 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017Ο Ά Αντιπρόεδρος της Ι.Ρ.Α. Τ.Δ.Ιωαννίνων,κ. Χρήστου Αθανάσιος, με αφορμή την επίσκεψη του στην πόλη του Λονδίνου,χτες 09-08-2017, είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον Πρόεδρο και μέλη της I.P.A.London region.

Είχαν τη ευκαιρία να συζητήσουν επί μακρόν για θέματα που αφορούν την I.P.A., καθώς και για ενδεχόμενη μελλοντική συνεργασία μεταξύ των τοπικών,σε ένα πολύ φιλικό κλίμα.

Είναι ένα μεγάλο βήμα μπροστά για την τοπική μας Διοίκηση καθώς καταδεικνύει τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη του να είναι κάποιος μέλος της οικογένειας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών.

Άλλωστε​ αυτό που επιδιώκει η Δ.Ε.Α είναι: 

Η δημιουργία πνεύματος αλληλεγγύης, φιλαλληλίας, αμοιβαίας κατανόησης, φιλίας και αδελφοσύνης, μεταξύ των αστυνομικών και των οικογενειών τους σε Εθνική και Παγκόσμια κλίμακα, έχουσα ως έμβλημα τη φράση «SERVO PER AMIKECO» που στην Εσπεράντο σημαίνει «ΥΠΗΡΕΤΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ»

Και όπως αναφέρεται στο αγγλικό site:

YOU can have contacts and network across the world.

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ