Επίσκεψη στο θέατρο Επιδαύρου - Τ.Δ.ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Αυγ 05, 2017

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Ερμού 51,  Τ.Κ. 20 100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Τηλέφ - Fax. 27410 22031

                                                                                     Κόρινθος  26-07-2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                               
Την Παρασκευή (21/07/2017) μέλη και φίλοι της Δ.Ε.Α/Τ.Δ. Κορινθίας πραγματοποίησαν εκδρομή στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου για να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Ειρήνη»  του Αριστοφάνη, που ανέβασε το Εθνικό θέατρο, με πρωταγωνιστή, στον κεντρικό ρόλο του Τρυγαίου, τον απρόβλεπτο Τζίμη Πανούση και άλλων καλλιτεχνών.

Ο καιρός ήταν καλός και μόλις ο ήλιος έδυσε  στα βουνά της Αργολίδας, το δροσερό αεράκι δρόσισε τους θεατές και έκανε πιο ευχάριστη την παραμονή τους στο κατάμεστο Αρχ. Θέατρο Επιδαύρου.

H  Καμεράτα ορχήστρα των  Φίλων της Μουσικής, υπό τη διεύθυνση του διεθνούς φήμης μαέστρου Γιώργου Πέτρου, συνόδευσε ζωντανά την παράσταση   και κοινό απόλαυσε μια υπέροχη θεατρική παράσταση, με τον ξεχωριστό τρόπο που ξέρει να ερμηνεύει ο Τζίμης Πανούσης, ο  οποίος μαζί με τους συνεργάτες του καταχειροκροτήθηκαν στο τέλος  της παράστασης.

Η μετακίνηση των εκδρομέων έγινε με τουριστικό λεωφορείο το οποίο διέθεσε δωρεάν το  τουριστικό γραφείου του κ. ΛΥΜΠΕΡΑΚΟΥ  Σπυρίδωνα, που βρίσκεται στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας.

Το Δ.Σ. της Τ.Δ. Κορινθίας ευχαρίστησε  τον κ. ΛΥΜΠΕΡΑΚΟ Σπύρο για την προσφορά του και ως ένδειξη φιλίας και συνεργασίας του πρόσφερε  αναμνηστικά δώρα, ευελπιστώντας σε μελλοντική συνεργασία μαζί του. -

SERVO PER AMIKECO
(Υπηρετώ δια της φιλίας)

ΓΙΑ   ΤΟ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

      Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γεν. Γραμματέας
ΣΠΥΡΑΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ                                  ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
6948500630                                                              6976111878

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ