Εορτασμός Αποστόλου Παύλου από την Τοπική Διοίκηση Καρδίτσας

Ιουλ 06, 2017

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ


Καρδίτσα 4 Ιουλίου 2017 

  Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ


ΘΕΜΑ: «Εορτασμός Αποστόλου Παύλου από την Τοπική Διοίκηση Καρδίτσας»


Την Πέμπτη 29 Ιουνίου διοργανώθηκε από την Τοπική μας Διοίκηση αρτοκλασία προς τιμήν του Απ. Παύλου, προστάτου του Ελληνικού Τμήματος της ΙΡΑ.
Η οργάνωση της εκδήλωσης αποτελεί θεσμό για την ΙΡΑ Καρδίτσας. Η αρτοκλασία πραγματοποιήθηκε, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στους Αγίους Ανάργυρους Μουζακίου, όπου εφημερεύει ο συνάδελφος μας π. Νικόλαος Δαλαγιώργος, δραστήριο μέλος ο ίδιος της ΙΡΑ.

Παρευρέθηκαν εκπροσωπώντας την Ένωση Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Καρδίτσας ο Πρόεδρος κ. Θωμάς Βαλομάνδρας και ο Γεν. Γραμματέας κ. Αριστοτέλης Τσιόγκας, οι οποίοι βεβαίως είναι και μέλη της τοπικής μας, καθώς και οι φίλοι μας από την ΙΡΑ Τρικάλων, ο Γεν. Γραμματέας κ. Βασίλης Δραγούτσος και ο Ταμίας κ. Μιχάλης Μάστορας τους οποίους ευχαριστούμε θερμά. Μετά το πέρας της αρτοκλασίας στους παρευρισκόμενους προσφέρθηκε μικρή δεξίωση, τα εδέσματα της οποίας προσφέρθηκαν από την ΙΡΑ Καρδίτσας.
Παράλληλα, στην Ιερά Μονή Παναγίας Σπηλιάς, το πνευματικό λιμάνι των μελών μας, τελέστηκε με πρωτοβουλία του Ηγούμενου π. Νεκτάριου Θεία Λειτουργία υπέρ των μελών της ένωσης μας. Ο π. Νεκτάριος, ένθερμος υποστηρικτής της ΙΡΑ και πλέον επίτιμο μέλος του εθνικού μας τμήματος στο μήνυμά του, ανέφερε χαρακτηριστικά «…ο Προστάτης Άγιος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Ενώσεως μας, Απόστολος Παύλος να μεσιτεύει στον Τριαδικό Θεό και εκείνος να χαρίζει σε όλους υγεία και δύναμη στο δύσκολο έργο. Χρόνια πολλά και ευλογημένα! Μετ’ ευχών, Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Σπηλιάς και επί τιμή μέλος της Ι.Ρ.Α., Αρχιμ. Νεκτάριος»
Με τη σειρά μας, ευχόμαστε η χάρη του Αγίου να σκεπάζει όλες τις τοπικές διοικήσεις του εθνικού μας τμήματος, ώστε να συνεχίσουν με όρεξη και πάθος το έργο που επιτελούν προσφέροντας τόσο στο συνάδελφο και την οικογένεια του, όσο και στο κοινωνικό σύνολο γενικότερα.


‘Servo per amikeco’  

‘Υπηρετώ δια της φιλίας’
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γεώργιος Ζαρχανής                                                 Νικόλαος Γούσιας

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ