ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ 6ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ IPA 2017/ ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΧΑΙΑΣ

Ιουλ 04, 2017

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΧΑΙΑΣ


Τελικός τουρνουά ποδοσφαίρου 7χ7 IPA 2017

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 το 6ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου IPA 7χ7, που διοργάνωσε η Τοπική Διοίκηση Αχαΐας του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, έπειτα από τέσσερις μήνες συνεχούς αγωνιστικής δράσης πολλά γκολ και θέαμα. Συνολικά φέτος συμμετείχαν δώδεκα ομάδες και συγκεκριμένα : το Γραφείο Δυνάμεων Ετοιμότητας με δυο ομάδες, το Α΄Α.Τ. Πατρών, το Γ΄ Α.Τ. Πατρών, η ΔΙ.Α.Σ, Η Υ.Α. Πατρών, το Α.Τ. Κ. Αχαΐας, το Α.Τ. Χαλανδρίτσας, η ομάδα Αστυνομικών Υπηρεσιών Αιγίου, το Α.Τ. Καλαβρύτων, το Τμήμα Μεταγωγών Δικαστηρίων Πατρών και το Τ.Τ. Πατρών. Το σύνολο των αγώνων καλύφθηκε υγειονομικά από άρτια εκπαιδευμένες ομάδες εθελοντών Σαμαρειτών του Ε.Ε.Σ./ Παράρτημα Πατρών.
Στον μεγάλο τελικό αναμετρηθήκαν οι ομάδες του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών (Αλέξης Βησσαρίων, Αγναντίτης Νικόλαος, Αποστολόπουλος Χρήστος, Καραβιώτης Ανδρέας, Βαρελάς Γεώργιος , Φώτης Νικόλαος, Μιχαλόπουλος Αντώνιος, Νιάρος Βασίλειος, Καρακίτσος Παναγιώτης, Μπάρκουλας Γεώργιος, Καλαβρουζιώτης Γεώργιος, Διονυσόπουλος Δημήτριος, Θάνος Δημήτριος) και του Γραφειου Δυναμεων Ετοιμοτητας (Δ.Υ) Α΄( Μακρυπόδης Σπύρος, Σκάλτσας Χρήστος, Γεωργίου Χρήστος, Λίβανος Ανδρέας, Κυριακόπουλος Πέτρος, Μανούσος Λεωνίδας, Κυρίτσης Θωμάς, Φώτογλου Σπύρος, Γεωργουλόπουλος Παναγιώτης, Κουνάδης Παναγιώτης, Γιαννέας Γεώργιος, Καλτσανάς Παναγιώτης, Γιαννιώτης Νικόλαος, Καλογερόπουλος Νικόλαος).
Το σκορ άνοιξε η ομάδα του Α΄ Α.Τ. Πατρών, με τον Αντρέα Καραβιώτη, διαμορφώνοντας το σκορ στην λήξη του ημιχρόνου στο 1-0. Στην επανάληψη η ομάδα του Γραφείου Δυνάμεων Ετοιμότητας (Δ.Υ)Α΄ σκόραρε δυο φορές με τον Λεωνίδα Μανουσο και τον Ανδρέα Λίβανο αντίστοιχα και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με ανατροπή στο 1-2. Ακολουθησαν οι απονομές. Απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα στους Σαμαρείτες του Ε.Ε.Σ., στους διαιτητές του τουρνουά και στον υπεύθυνο των αθλητικών εγκαταστάσεων «Αθλόπολης» που φιλοξένησαν το τουρνουά, κ. Παρασκευόπουλο Νίκο, στον μεγαλύτερο σε ηλικία παίχτη που βρίσκεται ακόμη στην ενέργεια, που ήταν ο συνάδελφος Μάκης Σπαθης, στον πρώτο σκόρερ του τουρνουά, συνάδελφο Μετζελοπουλο Δημήτρη που βρήκε 39 φορές τα αντίπαλα δίχτυα αγωνιζόμενος στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Την απονομή μεταλλίων και κυπέλου στην δευτεραθλήτρια ομάδα έκανε ο εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Παπανικολάου Κων/νος και την απονομή του κυπέλου στους πρωταθλητές έκανε ο εκπρόσωπος της ΓΕ.Π.Α.Δ.ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Τσουρας Βασίλειος .
Τίμησαν επίσης την βραδιά με την παρουσία τους ο Αρμόδιος Δημοσίων Σχέσεων του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών κ. Φωτογλου Σπύρος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων ΕΛ.ΑΣ και τέως Χωροφυλακής κ. Βοριάς Κων/νος, η Αντιπρόεδρος της Ένωσης Συνταξιούχων Αστυνομίας Πόλεων κ. Γιαννια Ευσταθία, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας κ. Τσεκούρας Σταυρός, η Πρόεδρος του Σωματείου Πολιτικών Υπαλλήλων Ν/Δ Ελλάδος κ. Αλεξάνδρα Παπασταύρου, τα μέλη του Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Αχαΐας, διοικητές υπηρεσιών και εκπρόσωποι φορέων και περισσότεροι από τριακόσιοι θεατές.
Ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Αχαΐας κ. Νικολάου Αναστάσιος ευχαρίστησε όλους τους συναδέλφους για την στήριξη και την συμμέτοχη καθώς και όλους όσους συνέβαλαν με κάθε τρόπο στην επιτυχία της διοργάνωσης και ιδιαίτερα τους αθλητές, τους αρχηγούς των ομάδων με τους οποίους υπήρξε αγαστή συνεργασία, τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής του τουρνουά κ. Ζησιμοπουλο Λεωνίδα και τους χορηγούς της βραδιάς του τελικού ,την κ. Κατσαρού Πηνελόπη, τον κ. Λάιο Γρηγόριο και τον κ. Παρασκευόπουλο Νικόλαο. Το ραντεβού ανανεώθηκε για τον Μάρτιο του 2018.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ