Συνάντηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών/Τ.Δ. Ημαθίας με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας

Ιουν 17, 2017

ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΘΕΜΑ: Συνάντηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών/Τ.Δ. Ημαθίας με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας

-    Την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας Ταξίαρχος ΜΑΝΤΖΟΥΚΑΣ Αθανάσιος, επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας στη Βέροια όπου τον υποδέχθηκε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομικός Διευθυντής ΣΙΜΟΥΛΗΣ Χρήστος.
-    Ο κ. Γενικός συναντήθηκε με το Προεδρείο της Τοπικής Διοίκησης Ημαθίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, αποτελούμενο από τον Πρόεδρο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ Γεώργιο και τη Γενική Γραμματέα ΜΠΑΚΟΛΑ Μαλαματή.
-    Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ θερμό και φιλικό κλίμα. Ο Πρόεδρος και η Γενική Γραμματέας ανέπτυξαν τις δράσεις της Τοπικής Διοίκησης Ημαθίας, τονίζοντας την αμέριστη και αγαστή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Τοπικής Διοίκησης Ημαθίας και του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας.
-    Ο κ. Γενικός, ο οποίος είναι από τα παλαιότερα μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, ευχαρίστησε το Προεδρείο για την υποδοχή και μας παρότρυνε να συνεχίσουμε τις δράσεις επ’ ωφελεία όλων των αστυνομικών και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα, δηλώνοντας υποστηρικτής και αρωγός κατά το μέτρο του δυνατού, των προσπαθειών μας.

    Ο Πρόεδρος    Η Γεν. Γραμματέας
    ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Γεώργιος    ΜΠΑΚΟΛΑ Μαλαματή
    Τηλ. : 6947-449044    Τηλ. : 6955-420697

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ