Ενημερωτική Ημερίδα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών/Τ.Δ. Ημαθίας για το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών (Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ.)

Μαϊ 28, 2017

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΜΑΘΙΑΣ

Βέροια, 27 Μαΐου 2017


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ :    «Ενημερωτική Ημερίδα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών/Τ.Δ. Ημαθίας για το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών (Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ.)».

1.    Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την 24-05-2017 και ώρα 09.00΄ ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε η Τοπική Διοίκηση Ημαθίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στην Αίθουσα Τελετών της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας για το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών (Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ.).
2.    Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΣΙΜΟΥΛΗΣ Χρήστος, ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. ΚΟΥΓΚΑΣ Διονύσιος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ημαθίας κ. ΜΟΥΡΤΗΣ Απόστολος, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων κ. ΧΑΡΕΛΑΣ Παναγιώτης, Διοικητές και Αξιωματικοί Υπηρεσιών της Δ.Α. Ημαθίας και πλήθος συναδέλφων.
3.    Κατά τη διάρκεια της ημερίδας τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών (Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ.) κ. ΤΣΑΓΑΝΟΣ Ιωάννης (Πρόεδρος), κ. ΛΙΤΣΙΟΣ Απόστολος (Οργανωτικός Γραμματέας), κ. ΣΥΡΣΥΡΗΣ Φώτιος (Διαχειριστής), κ. ΗΛΙΑΚΗΣ Ελευθέριος (Μέλος) και κ. ΚΟΣΤΟΓΛΙΔΟΥ Χάρη (Αντιπρόσωπος Ν. Ημαθίας), αναφέρθηκαν στο ιστορικό του Ταμείου από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα, τα όργανά του και τους εξωτερικούς συνεργάτες, τη διαδικασία και προϋποθέσεις που πρέπει να πληροί κάποιος για να γίνει μέλος, καθώς και τις παροχές που προσφέρει.
4.    Οι παρευρισκόμενοι Αστυνομικοί και Πυροσβέστες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν άμεσα για την ασφάλισή τους στο εν λόγω Ταμείο και την πορεία αυτού, ενώ με ερωτήσεις στους πλέον αρμόδιους διαχειριστές διευκρίνισαν αρκετά θέματα.
5.    Οι συνάδελφοι που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες για το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών (Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ.) μπορούν ανατρέξουν στην ιστοσελίδα www.teaetdea.gr, ενώ μπορούν να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Δ.Σ. στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
6.    Η Τοπική Διοίκηση Ημαθίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών θα συνεχίσει τις δράσεις της με σκοπό την ενημέρωση και τη στήριξη των μελών της, προσβλέποντας στην περαιτέρω σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των συναδέλφων.

S E R V O   P E R   A M I K E C O
(Υπηρετώ δια της φιλίας)
Για το Διοικητικό Συμβούλιο


    Ο Πρόεδρος    Η Γεν. Γραμματέας
    ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Γεώργιος    ΜΠΑΚΟΛΑ Μαλαματή
    Τηλ. : 6947-449044    Τηλ. : 6955-420697

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ