Πνευματική ομιλία – κατήχηση από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλας και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ

Μαϊ 24, 2017
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΠΕΛΛΑΣ
 
Έδεσσα 23-05-2017
 
        ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
- Την 22η Μαΐου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00΄ , στην έδρα του Αστυνομικού Καταστήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας και έδρα της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας της Διεθνούς Ένωση Αστυνομικών, πραγματοποιήθηκε πνευματική ομιλία – κατήχηση από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλας και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ, μετά από σχετική πρόσκληση που του απευθύναμε από κοινού μας ως ΤΔ. Πέλλας σε συνεργασία με τη Δ/νση Αστυνομίας Πέλλας.
Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, τον Σεβασμιότατο καλωσόρισε ο Δ/ντής της Δ/νσης, Αστυνομικός Δ/ντής κ. Τσακίρης Θεολόγος και στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας, κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Κων/νος, ο οποίος αφού τον ευχαρίστησε για την αποδοχή της πρόσκλησης για την πραγματοποίηση της ομιλίας, τόνισε ότι η ευλογία και ο φωτισμένος λόγος του Σεβασμιότατου αποτελεί για όλους τους Αστυνομικούς, εν ενεργεία και εν αποστρατεία, πνευματικό εφόδιο, δίνοντας δύναμη στον καθημερινό τους αγώνα, τόσο στον επαγγελματικό στίβο αλλά και στις οικογενειακές υποχρεώσεις του καθενός.
Μετά την ομιλία απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στον Μητροπολίτη μας, Εδέσσης, Πέλλας και Αλμωπίας, κ.κ. Ιωήλ, προς ανάμνηση της εν λόγω σύναξης.
 
                             SERVO PER AMIKECO
Ο Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ                                 Η Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ε Α Σ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ                       ΕΙΡΗΝΗ ΣΕΛΚΟΥ

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ