Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συμμετοχή εκπροσώπου Τ.Δ.ΠΙΕΡΙΑΣ σε εκδήλωση του Σερβικού τμήματος ipa

Μαϊ 20, 2017

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών εκπροσώπησε το μέλος της Τοπικής Διοίκησης Πιερίας ο Περικλής Τσιλφόγλου σε εκδήλωση που διοργάνωσε το αντίστοιχο Σερβικό Τμήμα στην Λίμνη Vlasina της Σερβίας το τριήμερο 12,13,14 Μαΐου 2017.
Επιστρέφοντας από την εκδήλωση ο συνάδελφος και μέλος της Τ.Δ. Πιερίας θέλοντας να μοιρασθεί τις εντυπώσεις του μαζί μας μεταξύ άλλων μας δήλωσε ότι:  «Μεγάλη η τιμή να εκπροσωπήσω την ελληνική IPA ,από την περιοχή Πιερίας, στην υπέροχη εκδήλωση που έγινε στην λίμνη Vlasina της Σερβίας. Αξιοπρέπεια , ευγένεια , σεβασμός είναι μερικές λέξεις που υποδεικνύουν το θερμό κλίμα φιλοξενίας των Σέρβων προς εμάς.

Γευτήκαμε παραδοσιακά εδέσματα και χορέψαμε παραδοσιακούς χορούς.

Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για θέματα που αφορούν την δουλειά μας , την κοινωνία μας και φυσικά την ιστορία των δύο λαών.

Έχουμε πολλά κοινά με τα “αδέρφια μας” τους Σέρβους. Έτσι μας αποκαλούσαν, και το εννοούσαν! Το ίδιο, τους νιώθουμε και εμείς.»
Η Τ.Δ. Πιερίας νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλο το Δ.Σ. του Εθνικού Τμήματος της Δ.Ε.Α. το οποίο με ομόφωνη απόφαση του επέλεξε να στείλει ως εκπρόσωπο του στην Σερβία το μέλος μας Περικλή Τσιλφόγλου.

Με εκτίμηση!
Servo Per Amikeco

     Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γενικός Γραμματέας


  Φρειδερίκος Μαρκόπουλος                                                             Αθανάσιος Ρίζος