Προσκυνηματικη εκδρομή στη Μυτιλήνη-Τ.Δ.ΣΑΜΟΥ

Απρ 07, 2017

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΑΜΟΥ

ΙΡΑ Σάμου

Ανακοίνωση εκδρομής

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ 29/4 ΕΩΣ 1/5


1η μέρα 29/4: Συγκέντρωση στις 01:30 πμ. στο λιμάνι Καρλοβάσου και αντίστοιχα από το Βαθύ στις 02.45πμ. με αναχώρηση για Μυτιλήνη.
Με την άφιξή μας στην Μυτιλήνη, επιβίβαση στα πούλμαν για επίσκεψη στο μουσείο Θεόφιλου & Άγιο Ραφαήλ.
Άφιξη στο ξενοδοχείο για τακτοποίηση, γεύμα και ξεκούραση, το απόγευμα θα ανηφορίσουμε στην χάρη του Ταξιάρχη για την Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών στον Μανταμάδο Λέσβου  και θα παραμείνουμε εκεί ως αργά το βράδυ, όπου και θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας στην Σκάλα Καλλονής.
2η μέρα 30/4: Μετά το πρωϊνό επιβίβαση στα πούλμαν για ολοήμερη εκδρομή (Πέτρα, Μόλυβο, Αγιάσσο, Καρίνη (πλάτανο Θεόφιλου) Πλωμάρι, κόλπο Γέρας), με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό, όσοι το επιθυμούν.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας το απόγευμα για ξεκούραση και δείπνο.
3η μέρα 1/5: Νωρίς το πρωί, αφού πάρουμε το πρωϊνό μας αναχώρηση για το λιμάνι της Μυτιλήνης.
Επιβίβαση στο πλοίο 06:30πμ.για Βαθύ που θα συνεχίσουμε την εκδρομή μας πηγαίνοντας στο ΗΡΑΙΟΝ Σάμου για να γιορτάσουμε την ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ.
Επιστροφή στο Καρλόβασι και Βαθύ αργά το απόγευμα.
ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ….. ΤΙΜΗ 160 ευρώ το άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο, 2 διανυκτερεύσεις με πρωϊνό και ένα γεύμα ημερησίως, ακτοπλοϊκά εισιτήρια καθώς και όλες οι μετακινήσεις με τα πούλμαν.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ τουριστικό γραφείο ΄΄Προορισμός΄΄ τηλέφωνο  2273 100 400.
Όλα τα μέλη, οι φίλοι της ΙΡΑ Σάμου και του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Σάμου, μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή απευθείας στο τουριστικό γραφείο ΄΄Προορισμός΄΄  και την υπεύθυνη εκδρομής κ. Σεβαστάκη Γιασεμή στο τηλέφωνο 2273 100 400.
Για περισσότερη ενημέρωση επικοινωνήστε με τον πρόεδρο κ. Αβραμίδη Γεώργιο.

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ