Τ.Δ ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ H Σάμος τίμησε την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Μαρ 28, 2017

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΣΑΜΟΥ


H Σάμος τίμησε την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821


Με την παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη και με πολύ καλές καιρικές συνθήκες ολοκληρώθηκε η μαθητική και Στρατιωτική παρέλαση για τον εορτασμό της επετείου της εθνικής παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου 1821 στην πόλη της Σάμου.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την παρέλαση και χειροκρότησε τους μαθητές των σχολείων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τα μέλη των πολιτιστικών συλλόγων, καθώς και τα Στρατιωτικά τμήματα που το πέρασμά τους για άλλη μια φορά ήταν εντυπωσιακό και επιβλητικό.
Στην πόλη της Σάμου για τον εορτασμό της επετείου της Εθνικής παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου 1821 τελέσθηκε επίσημη δοξολογία στον ιερό μητροπολιτικό ναό Αγίου Νικολάου χοροστατουντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σάμου κ.κ Ευσεβίου.  
Επίσης τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο των πεσόντων της πόλεως, στην Πλατεία Πυθαγόρα και κατατέθηκαν στεφάνια από τους: υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη, Βουλευτή Σάμου κ. Δημήτρη Σεβαστάκη, Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου, Δήμαρχο Σάμου κ. Μιχάλη Αγγελόπουλο, Διοικητή 79 ΑΔΤΕ Ταξίαρχο κ. Αντώνιο Κωστάκη, Αστυνομικό Διευθυντή Σάμου κ. Λάζαρο Ελευθεριάδη, Λιμενάρχη Σάμου Νίκου Κωνσταντέλλη, Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου πύραρχο κ. παναγιώτη Κοτρίδη, Πρόεδρο Τοπικής Διοίκησης Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών ΙΡΑ Σάμου κ. Γεώργιο Αβραμίδη, Σύλλογο Αποστράτων Αξιωματικών Σάμου, Πρόεδρο Συνδέσμου Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου, Πρόεδρο Εφέδρων Αξιωματικών και Ανθυπασπιστών, Ένωση Μικρασιατών Σάμου.

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ