Τουρνουά ποδοσφαίρου στην Μαγιόρκα

Ιουλ 29, 2016

Αγαπητοί συνάδελφοι & ποδοσφαιριστές,

Είναι με μεγάλη χαρά που είμαστε τώρα σε θέση να σας στείλουμε την πρόσκληση για την προσεχή τουρνουά Μαγιόρκα. Το τουρνουά Μαγιόρκα που διοργανώνεται από τον έμπειρο Εκδηλώσεις Μαγιόρκα Ποδόσφαιρο οργάνωση και ο σύντροφός μας Viajes Adramar με την πλήρη υποστήριξη των Βαλεαρίδες IPA, το Κάλβια Συμβουλίου, και των αστυνομικών δυνάμεων Mallorquien. Είναι μεγάλη τιμή να προσκαλέσει ομάδα ποδοσφαίρου σας να συμμετάσχει σε αυτό το υπέροχο τουρνουά.

Επισυνάπτεται στην παρούσα ταχυδρομείου την επίσημη πρόσκληση 2014 & έντυπο αίτησης. Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να συμπληρώσετε το έντυπο της αίτησης και στείλτε το σε εμάς για να κρατήσετε την θέση σας στο τουρνουά.

Η Μαγιόρκα Τουρνουά Ποδοσφαίρου ξεκινά στις 8 Μαΐου έως τις 12 Μαΐου 2014, το δημοφιλές και φιλικό θέρετρο της Santa Ponsa, Μαγιόρκα.

Αν θέλετε να παρατείνετε την παραμονή σας είτε πριν είτε μετά το τουρνουά χρονολογείται τότε ενημερώστε μας και θα φροντίσει για όλες τις λεπτομέρειες για σας και τις ομάδες σας.

Τουρνουά:

Θα παίξει όλα τα παιχνίδια σας σε μια χρονομετρημένη προσεκτικά προγραμματισμένη περίοδο. Κάθε ομάδα θα έχει μία ημέρα ρεπό που τους επιτρέπει να απολαύσετε λίγο ελεύθερο χρόνο για να εξερευνήσετε αυτό το υπέροχο νησί, υπάρχουν κάποια ειδικά επιλεγμένα εκδρομές κατόπιν αιτήματος. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στις 4 υπαίθρια γήπεδα στο Santa Ponsa Sports Complex. Οι ομάδες θα παίζουν πέντε εναντίον πέντε.

Ψηφιακή Φυλλάδιο?
http://www.leon-media.com/download/mallorca_2014_web.pdf
https://protect.ole0815.de/mallorca_2014_web.pdf

Γίνονται δεκτές αιτήσεις για τις ακόλουθες κατηγορίες

: Τουρνουά Ανδρών

: Τουρνουά Γυναικών

: 35 Ανδρικά + τουρνουά

Ποιος μπορεί να συμμετάσχει;

Αξιωματικοί της Αστυνομίας. Οι πυροσβέστες, τελωνειακοί υπάλληλοι, το στρατιωτικό προσωπικό, ΔΟΥ, το προσωπικό του Υπουργείου Εσωτερικών και τις ειδικές προσκλήσεις από τον οργανισμό.

Θέλεις να έρθεις χωρίς μια ποδοσφαιρική ομάδα; Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε όλα!

Οι οικογένειες, οι φίλοι και οι συνεργάτες του είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτοι να έρθουν και να spectate και την ευθυμία για την ομάδα τους ή απλά να έρθουν για διακοπές!

Όσοι επιθυμούν να φέρουν μαζί τους την άμεση οικογένεια, τους συνεργάτες ή τους φίλους τους μπορούν να επωφεληθούν από τις ίδιες τιμές με την υπόλοιπη ομάδα, αυτό περιλαμβάνει επίσης τις μεταφορές στο αεροδρόμιο και τυχόν ειδικές εκπτώσεις για τις εκδρομές που έχουν προγραμματιστεί.

Παρακαλούμε, απλά ενημερώστε μας ποιος θα θέλατε να φέρει και εμείς θα διευθετήσουμε τα υπόλοιπα για εσάς. Santa Ponsa είναι ένα υπέροχο θέρετρο που προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες για εσάς και την ομάδα σας, γιατί να μην κάνει αυτό σε ετήσιες διακοπές σας και να ξεκινήσει το καλοκαίρι μακριά με ένα χαμόγελο και το μαύρισμα!

Οι τιμές για το ειδικά επιλεγμένα έναρξη διαμονή σε 166 € για 4 διανυκτερεύσεις ανά άτομο βασίζεται σε δύο ενήλικες που μοιράζονται ένα δωμάτιο, παρακαλώ κοιτάξτε το ειδικά επιλεγμένα ξενοδοχεία και να επιλέξετε ποια θα ταιριάζει σε εσάς και την ομάδα σας. Μεταφορές δεν είναι απαραίτητη όταν είστε στο θέρετρο, όπως τα ξενοδοχεία είναι πολύ κοντά στις αθλητικές εγκαταστάσεις και την όμορφη παραλία!

Οι θέσεις είναι περιορισμένες τόσο first come first served!

Πώς να κάνετε το ξενοδοχείο σας, εγγραφείτε ομάδα σας και τις μεθόδους πληρωμής που αναφέρονται στο επισυναπτόμενο έντυπο αίτησης.

Η τιμή περιλαμβάνει

· Καταλύματα Τέσσερις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3 * ή 4 *

· Ζεστό και κρύο πρωινό σε μπουφέ. (4 πρωινά)

· Βραδινό γεύμα συμπεριλαμβανομένων ¼ λίτρο κρασί ή νερό (4 βράδια)

· Trophy για κάθε συμμετέχουσα ομάδα

· Ποτό καλωσορίσματος (ξενοδοχείο)

· Εορταστικές μέρη (ημερομηνίες και τοποθεσίες θα επιβεβαιωθεί)

· Επιστροφή Μεταφορές αεροδρομίων σε κλιματιζόμενο μεταφορές

· Σε βοήθεια θέρετρο από Viajes Adramar.

Τουρνουά Παράβολο Συμμετοχής: 175 € ανά ομάδα

Σας συνιστούμε να μην καθυστερήσει στην εγγραφή της ομάδας σας, καθώς υπάρχουν ήδη πολλές ομάδες επιβεβαίωσαν για το 3ο Μαγιόρκα Τουρνουά Ποδοσφαίρου 2014. Προτεραιότητα θα δοθεί στις πρώτες εφαρμογές.

Μπορεί e-mail την εγγραφή σας σε εμάς. Ανυπομονούμε να σας δούμε στη Μαγιόρκα

Μαγιόρκα ποδοσφαίρου Τουρνουά

Τηλ.: 0031-653-333083

Website: www.mallorca-tournament.com

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩΝ