Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 07 Ιούνιος 2019

Κυριακή, 2 Ιουνίου 2019

Δ.Ε.Α./Τ.Δ.ΧΙΟΥ : Hμερήσια εκδρομή της Χορευτικής Ομάδας / Δ.Ε.Α. – Τ.Δ.Χίου

 
 -

Την 01 Μαΐου, την ημέρα που γιορτάζει η ανθισμένη φύση, επέλεξε η Ομάδα μας να πραγματοποιήσει την ετήσια ημερήσια εκδρομή της. Αυτή τη φορά, επιλέχτηκαν τα Καρδάμυλα, με επίσκεψη στον Ι.Ν. της Υψώσεως του Σταυρού, όπου μας υποδέχθηκε ο Εφημέριος του Ναού, ακολούθησε πρωινός καφές με διάφορα χειροποίητα εδέσματα στην παραλία του Μάρμαρου – Καρδαμύλων. Στη συνέχεια το πούλμαν αναχώρησε για το χωριό Αμάδες και Βίκυ, όπου επισκεφτήκαμε τους Ι.Ν. Αγίας Κυριακής και Κοιμήσεως της Θεοτόκου αντίστοιχα.

Στη συνέχεια ο Ομάδα μας κατηφόρισε στην παραθαλάσσια περιοχή Βλυχάδα, όπου με χορό και ποτό διασκέδασε το υπόλοιπο της ημέρας.


Ο Πρόεδρος

ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΣ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ-ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2019

Δράση "Πάμε να καθαρίσουμε την Πλαζ ΠΙΚΠΑ Βούλας;"

 
 
 
Πιστή στην υπόσχεσή της για συνέχιση της συνεργασίας με τη Διοίκηση και τους υπαλλήλους του  Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών Με Αναπηρία Βούλας Αττικής ήταν και πάλι η Τοπική Διοίκηση Αθηνών της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.
Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019 και το ραντεβού δόθηκε στην παραλία που βρίσκεται εντός του συγκροτήματος από ανθρώπους που πιστεύουν στον εθελοντισμό και την ανιδιοτελή προσφορά. Σκοπός να καθαριστεί η πλαζ και να στρωθεί με παλέτες ο υπόλοιπος χώρος της προκειμένου να εξασφαλιστεί η ανεμπόδιστη πρόσβαση των παιδιών, ιδιαίτερα  αυτών που κινούνται με αναπηρικά αμαξίδια στην έκταση της παραλίας και προς τη θάλασσα.
Στην προσπάθειά μας αυτή συνέδραμαν ο Αναπληρωτής  Γενικός Γραμματέας & αρμόδιος Διεθνών Σχέσεων  του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών κ. Κυριάκος Κάρκαλης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, οι υπηρεσίες του Δήμου ΒΒΒ, η φιλοζωική ομάδα ΒΒΒ, μέλη της Αθλητικής ομάδας καλαθοσφαίρισης της Τοπικής Διοίκησης Αθηνών της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, ο Πρόεδρος και τα μέλη της Τοπικής Διοίκησης Αθηνών Αττικής και εθελοντές/ντριες της τοπικής κοινωνίας.
Συγκινητική στιγμή για όλους εμάς ήταν τα λόγια μιας μητέρας αλλά περισσότερο τα γεμάτα ευγνωμοσύνη μάτια της............
Ακολουθεί Δελτίο Τύπου
"ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΒΟΥΛΑΣ".
πατήστε ΕΔΩ για ανάγνωση