Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 16 Ιούνιος 2019

Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019

Θεατρική παράσταση ”Ο Κύριος ΚοΚοδούλης μαθαίνει για την κυκλοφοριακή αγωγή”

 

 


Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019
Ανοιχτό θέατρο “Πύλη της βηθλεέμ” (Λεωφ. Πλαστήρα 92, Ηράκλειο)
Θεατρική Παράσταση : ”Ο Κύριος ΚοΚοδούλης μαθαίνει για την κυκλοφοριακή αγωγή”
ώρα έναρξης: 19.00
ελεύθερη είσοδος

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 και ώρα 19:00΄ στο θερινό δημοτικό θέατρο «Πύλη της Βηθλεέμ» θα πραγματοποιηθεί η θεατρική παράσταση  ”Ο Κύριος ΚοΚοδούλης μαθαίνει για την κυκλοφοριακή αγωγή” της συγγραφέως Έλενας Δοριάκη.
Πρωταγωνιστές του θεατρικού έργου θα είναι παιδιά συναδέλφων μας και η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από το σύνολο των σωματείων των Αστυνομικών που εδρεύουν στο Ηράκλειο.
Το εν λόγω θεατρικό δρώμενο θα συνοδεύσει το συγκρότημα του κυρίου Μαυρόκωστα με ζωντανή κρητική μουσική και κρητικούς χορούς.
Μέσα από αυτήν τη θερινή ψυχαγωγική εκδήλωση οι πρωταγωνιστές του θεατρικού έργου, τα παιδιά μας, γίνονται κοινωνοί ασφαλούς οδικής συμπεριφοράς, υπενθυμίζοντας σε όλους εμάς τους μεγαλύτερους ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των χρηστών του οδικού δικτύου και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας αποτελούν βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους πολίτες, μικρούς και μεγάλους.

Διοργανωτές :

• Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης
• Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου
• Διεθνής Ένωση Αστυνομικών / Τ.Δ. Ηρακλείου
• Σύλλογος Πολιτικών Υπαλλήλων Κρήτης του Υ.Δ.Τ.
• Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας «Ο ΤΑΛΩΣ»

Κυριακή, 16 Ιούνιος 2019 12:11

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Ι.Ρ.Α. ΣΕΡΡΩΝ

International  Police  Association
ΔΙΕΘΝΗΣ  ΕΝΩΣΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΕΘΝΙΚΟ  ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΣΕΡΡΩΝ
Μη  κυβερνητική  Οργάνωση
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 36
Τ.Κ  62123 - Σέρρες
ΕΛΛΑΣ- GREECE
Tel.    :   +30 23210 90800
Fax    :   +30 23210 90928-90924
Email:   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σέρρες,   15/06/2019

                                ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Σερρών (Ι.Ρ.Α.) την Παρασκευή 14-06-2019 και ώρα 19:45, διοργάνωσε στον αύλιο χώρο της Λέσχης Αστυνομίας Σερρών την καλοκαιρινή αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του μουσικού τμήματος, για τα μέλη της καθώς και για τους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών. Η εκδήλωση περιλάμβανε γεύμα και πολύ χορό με την συνοδεία ζωντανής μουσικής.
Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΜΙΚΡΟΣ Δημήτριος, η Αστυνομική Υποδιευθύντρια κ. ΡΕΓΚΛΗ Κωνσταντίνα, ο Πρόεδρος της Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών κ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Αναστάσιος.
Η Τοπική Διοίκηση Σερρών ευχαριστεί απο καρδιάς όλους τους συναδέλφους για την συμμετοχή τους καθώς και τους εθελοντές που βοήθησαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και τους εύχεται, ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!!

    ο  Πρόεδρος                ο Γεν. Γραμματέας          

ΜΠΑΓΚΟΣ  Στέργιος       ΚΑΠΗΣ Θεοφάνης