Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 15 Μάρτιος 2019

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ
Δ/νση: Λεωφ. Α. Παπανδρέου - Κοζάνη
Τ.Κ. 50 132

 


    Κοζάνη, 14 Μαρτίου 2019

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Πραγματοποίηση ημερίδας «Αστυνομικός - Άθληση & διατροφή» από την Τοπική Διοίκηση Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ημερίδα που διοργανώθηκε από την Τοπική Διοίκηση Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Δ.Ε.Α.) με θέμα: «Αστυνομικός - Άθληση & διατροφή»

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019. Εισηγητές στην εκδήλωση ήταν ειδικοί επιστήμονες οι οποίοι ανέπτυξαν θέματα των ειδικοτήτων τους και συγκεκριμένα:
α) ΤΣΕΒΕΚΙΔΗΣ Χαράλαμπος, Ιατρός – Καρδιολόγος, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης, με θέμα εισήγησης: «Μεταβολικό σύνδρομο – Τρόπος ζωής»,
β) ΠΛΙΑΚΗΣ Εμμανουήλ, Διατροφολόγος - Διαιτολόγος RD, MSc, με θέμα εισήγησης: «Σωστή διατροφή και υγεία – ευεξία – απόδοση στην καθημερινότητα του Αστυνομικού. Σύγχρονα δεδομένα» και
γ) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Σάββας, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, με θέμα εισήγησης: «Η σημασία της φυσικής δραστηριότητας στους Αστυνομικούς».

Την ημερίδα παρακολούθησαν μέλη της Τοπικής Διοίκησης, εν ενεργεία και εν αποστρατεία αστυνομικοί, καθώς και φίλοι αυτής που είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα σχετικά με την σημασία της άσκησης και της σωστής διατροφής, την επίδραση αυτών στην καθημερινότητα του αστυνομικού, τον τρόπο οργάνωσης διατροφής & άσκησης ανάλογα με το φύλο, την ηλικία και το ωράριο εργασίας. Στο τέλος είχαν την ευκαιρία να  εκφράσουν απόψεις και εμπειρίες τους, καθώς και να υποβάλλουν ερωτήματα – απορίες τους.   

Η Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Κοζάνης ΡΩΜΑ Φωτεινή ευχαρίστησε τους εισηγητές που ανταποκρίθηκαν άμεσα και πρόθυμα στην πρόσκληση για την πραγματοποίηση της ημερίδας και τα μέλη της Τοπικής Διοίκησης που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Επίσης,  ευχαρίστησε για την διαρκή συμπαράσταση στις προσπάθειες που εκδηλώνει η Τοπική Διοίκηση, τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχο ΣΙΟΡΕΝΤΑ Δημήτριο, τον Βοηθό της ίδιας Υπηρεσίας Ταξίαρχο ΘΕΟΧΑΡΗ Χαράλαμπο καθώς και τον Αστυνομικό Διευθυντή ΑΔΑΜΙΔΗ Γεώργιο, οι οποίοι  τίμησαν  με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Παρόμοιες  προσπάθειες και πρωτοβουλίες θα συνεχιστούν από το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Κοζάνης με κύριο σκοπό την προσφορά προς τα μέλη της.  

Η Πρόεδρος

ΡΩΜΑ Φωτεινή         Η Γ. Γραμματέας

                             ΘΕΜΕΛΗ Σταυρούλα

Διεθνής Ένωση Αστυνομικών
             Τοπική Διοίκηση Λασιθίου    
         International Police Association
        Ερ. Σταυρού 47 – 72100 Αγ. Νικόλαος
       e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.                                Url : www.ipalasithiou.gr

                                                                                                        Άγιος Νικόλαος, 15 Φεβρουαρίου 2019
                                
                                                                                  
Εσπερίδα με θέμα “Οι απειλές του Διαδικτύου και η επίδραση τους στην οικογένεια”

       Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών - Τοπική Διοίκηση Λασιθίου συνδιοργανώνει με την Ε.Σ.Τ.Ι.Α., το κέντρο ξένων γλωσσών Ζαχαριάς Γεωργίας και τον Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου Κριτσάς εσπερίδα με θέμα "Οι απειλές του Διαδικτύου και η επίδραση τους στην οικογένεια" το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 και ώρα 17.30 στην πολιτιστική αίθουσα "ΛΑΤΩ" στη Κριτσά.
Εισηγητές στην Εσπερίδα
Φραγκάκης Κωνσταντίνος – Πρόεδρος Τοπικής Διοικήσεως Λασιθίου Δ.Ε.Α.
Δελημπαλταδάκη Σταυρόυλα – Ψυχολόγος – Παιδαγωγός Ε.Σ.Τ.Ι.Α

       Η Εσπερίδα είναι ανοιχτή προς όλους τους γονείς και τους νέους που θέλουν να την παρακολουθήσουν.
         


                                      Για το διοικητικό συμβούλιο της Δ.Ε.Α. Λασιθίου

        Ο Πρόεδρος                                                                    Ο Γενικός Γραμματέας

Φραγκάκης Κωνσταντίνος                                                       Γενειατάκης Αντώνιος

ΑΦΙΣΑ ΕΣΠΕΡΙΔΑΣ ΚΡΙΤΣΑ

Παρασκευή, 15 Μάρτιος 2019 16:34

εκδρομή της Τ.Δ.Λασιθίου

Διεθνής Ένωση Αστυνομικών
             Τοπική Διοίκηση Λασιθίου    
         International Police Association
        Ερ. Σταυρού 47 – 72100 Αγ. Νικόλαος
       e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.                                Url : www.ipalasithiou.gr

                                                                                                           Άγιος Νικόλαος, 15 Μαρτίου 2019
                                
          ΘΕΜΑ: Εκδρομή στο “CretAquarium” στις Γούρνες Ηρακλείου της Τ.Δ. Λασιθίου.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν αιτημάτων των μελών μας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών -  Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου διοργανώνει εκδρομή στο  “CretAquarium στις Γούρνες Ηρακλείου την Κυριακή   14 Απριλίου 2019.

Η μετάβαση θα πραγματοποιηθεί με λεωφορείο το οποίο και θα ξεκινήσει έξω από την Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου (Περιοχή Σταυρός Άγιος Νικόλαος). Ώρα αναχώρησης 09.30 (περιορισμένος αριθμός συμμετέχοντων).

Συμμετοχή : Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μέχρι την ΠΕΜΠΤΗ 11 Απριλίου 2019 δηλώνοντας τον αριθμό ατόμων – μελών της οικογένειας σας που θα συμμετάσχουν.
Μετά την επίσκεψη στο “Θαλασσόκοσμο” θα ακολουθήσει γεύμα στην παραδοσιακή ταβέρνα “Κρήτες” με δυνατότητα επιλογής σε νηστίσιμο ή μη νηστίσιμο menu.


                                      Για το διοικητικό συμβούλιο της Δ.Ε.Α. Λασιθίου

        Ο Πρόεδρος                                                                    Ο Γενικός Γραμματέας

Φραγκάκης Κωνσταντίνος                                                      Γενειατάκης Αντώνιος